Aanbod

Heb je vragen over het aanbod? Of wil je weten of het iets voor jou is? Neem dan contact met op met Margriet (06 29 57 42 48) of Aarnout (06 21 43 54 68). Het allerbelangrijkste is dat jij uit een programma kunt halen wat nodig is voor jou. We helpen je liever op weg naar het juiste adres, dan dat je Thuis de plank misslaat.

We starten begin 2019 met onze programma’s. Hieronder krijg je alvast een indruk van wat we bieden. Als je onze updates volgt, merk je vanzelf wanneer je je kunt inschrijven.

Creëer rust in je hoofd, ga ontspannen aan het werk

Hoe kan het dat je de ene week fluitend doorkomt, terwijl je de andere week afgemat en leeg het weekend instapt? Beide weken zijn even druk, daar ligt het niet aan. Het ervaren van werkdruk heeft dus niet altijd te maken met de hoeveelheid werk. Wil jij weten wat jou uitput? Wil jij leren herkennen wat spanning en druk geeft in je werk?
Aan de hand van dit programma krijg je inzicht in druk, spanning, onrust en vrijheid. Met dit inzicht kan je in je dagelijkse praktijk spanning tijdig aan zien komen. Je leert wat je kunt doen om ontspannen en vrij te werken.
Alle professionals zich herkennen in de beschrijving van Soulmates
Volgt
Volgt
Volgt

Van ‘To-Do’ naar ‘To-Be’: werken met *Spirit* in leiderschap

Ofwel, laat je meer leiden door je innerlijke wijsheid en kracht, en maak zo het verschil voor jezelf en je medewerkers.
Tijdens deze dag doe jij onderzoek naar jouw natuurlijk kracht: welke bronnen zijn er voor jou beschikbaar? Welke benut je goed en wat zijn bronnen van kracht die op jou liggen te wachten? Jouw innerlijke wijsheid vormt de brug van kracht naar de praktijk. Die wijsheid laat jou zien hoe je met minder inspanning meer impact kunt hebben in je werk. De kunst is om te leren luisteren naar deze wijsheid en deze niet bij voorbaat af te serveren met zinnetjes als ‘dat kan (ik) niet’, of ‘dat is natuurlijk niet mogelijk met mijn drukke agenda’ of ‘wat zullen anderen wel niet denken’. Je leert een stap dichterbij jezelf te komen én te blijven, zodat leidinggeven meer voldoening geeft en impact heeft.
Soulmates zijn: leidinggevenden met minimaal 3 jaar werkervaring (het maakt niet uit of je teamleider, afdelingshoofd, projectleider of programmamanager o.i.d. bent).
Volgt
Volgt
Volgt

Goed voor jezelf zorgen in je werk, hoe doe je dat?

Op deze dag sta je stil bij wat jouw lichaam, ziel en geest nodig hebben om meer energie te halen uit je werk.
Een manier om je energie te managen is om meer balans aan te brengen tussen werk en privé. Maar je kunt natuurlijk ook je energie beter benutten in je werk. Tijdens deze dag ga jij aan de slag met wat jouw lichaam, ziel en geest nodig hebben. Het is een verkenning die leidt tot inzichten en aanknopingspunten.
Soulmates zijn: professionals die met meer energie hun werkdag willen afsluiten, dan waar ze mee begonnen zijn.
Volgt
Volgt
Volgt

De stemmen rondom jouw *Spirit*

Weet je ze nog? Je goede voornemens bij het begin van het nieuwe jaar? Uitgesproken door de optimist, de planner (dit ga ik doen!), degene met bravoure en flair die jouw verlangen vertolkt. Een heerlijke stem, omdat het zo'n goed gevoel geeft. In de waan van de dag verdwijnt deze stem makkelijk naar de achtergrond. Bij mij in ieder geval wel. Dan komt de conformist naar boven 'eerst moet je dit, dat heb je nu eenmaal beloofd'. Of de harde werker, die simpelweg geen tijd heeft voor 'fantasie', want er moet brood op de plank. Afijn je herkent het wellicht. Welke stemmen omringen jouw spirit? Naar wie luister jij het meest, en waarom doe je dat eigenlijk? En is het koor van stemmen goed zoals het is, of heb je een diep verlangen naar verandering? Maar hoe realiseer je dat met al deze stemmen die zo vertrouwd zijn en oprecht het beste met je voor hebben?
Op deze dag kun je dat onderzoeken, uitdiepen en jezelf laten verrassen.
Soulmates zijn: alle professionals die zich herkennen in de omschrijving van Soulmates.
Volgt
Volgt
Volgt

Individuele Thuisdag

Zit jouw thema er niet tussen, maar wil je wel aan de slag met jouw verlangen naar meer vrijheid in je werk? Of met het wegnemen van belemmeringen die jouw *Spirit* klein houden?
Misschien heb je gewoon behoefte aan aandacht voor jou en jouw *Spirit* in je werk. Dat kan natuurlijk ook.

Lees hier de ervaringen van soulmates om een indruk te krijgen van onze werkwijze.

꙳Free your Spirit꙳ en bel voor een kosteloze, persoonlijke (telefonische) intake met Margriet: 06 29 57 42 48.