Aanbod

Vooraf

Heb je vragen over het aanbod? Of wil je weten of het iets voor jou is? Neem dan contact met op met Margriet (06 2957 4248) of Aarnout (06 21 435 468). Het allerbelangrijkste is dat jij uit een programma kunt halen wat nodig is voor jou. We helpen je liever op weg naar het juiste adres, dan dat je Thuis de plank misslaat.

Creëer rust in je hoofd, ga ontspannen aan het werk

Datum: najaar 2018 (in verband met verhuizing volgt de planning nog)
Locatie:
Prijs:
Soulmates: alle professionals zich herkennen in de beschrijving van Soulmates

Hoe kan het dat je de ene week fluitend doorkomt, terwijl je de andere week afgemat en leeg het weekend instapt? Beide weken zijn even druk zijn, daar ligt het niet aan. Het ervaren van werkdruk heeft dus niet altijd te maken met de hoeveelheid werk. Wil jij weten wat jou uitput? Wil jij leren herkennen wat spanning en druk geeft in je werk?

Aan de hand van dit programma krijg je inzicht in druk, spanning, onrust en vrijheid. Met dit inzicht kan je in je dagelijkse praktijk spanning van ver aan zien komen. Je leert wat je tijdig kunt doen om ontspannen en vrij te werken.

Van ‘To-Do’ naar ‘To-Be’: werken met ꙳Spirit꙳ in leiderschap

Ofwel, laat je meer leiden door je innerlijke wijsheid en kracht, en maak zo het verschil voor jezelf en je medewerkers.

Datum: najaar 2018 (in verband met verhuizing volgt de planning nog)
Locatie:
Prijs:
Soulmates: leidinggevenden met minimaal 3 jaar werkervaring (het maakt niet uit of je teamleider, afdelingshoofd, projectleider of programmamanager o.i.d. bent)

Tijdens deze dag doe jij onderzoek naar jouw natuurlijk kracht: welke bronnen zijn er voor jou beschikbaar? Welke benut je goed en wat zijn bronnen van kracht die op jou liggen te wachten? Jouw innerlijke wijsheid vormt de brug van kracht naar de praktijk. Die wijsheid laat jou zien hoe je met minder inspanning meer impact kunt hebben in je werk. De kunst is om te luisteren naar deze wijsheid en deze niet bij voorbaat af te serveren met zinnetjes als ‘dat kan (ik) niet’, of ‘dat is natuurlijk niet mogelijk met mijn drukke agenda’ of ‘wat zullen anderen wel niet denken’. Je leert een stap dichterbij jezelf te komen én te blijven, zodat leidinggeven meer voldoening geeft en impact heeft.

Goed voor jezelf zorgen in je werk, hoe doe je dat?

Op deze dag sta je stil bij wat jouw lichaam, ziel en geest nodig hebben om meer energie te halen uit je werk.

Datum: najaar 2018 (in verband met verhuizing volgt de planning nog)
Locatie:
Prijs:
Soulmates: professionals die met meer energie hun werkdag willen afsluiten, dan waar ze mee begonnen zijn

Een manier om je energie te managen is om meer balans aan te brengen tussen werk en privé. Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat je ook in je werk meer balans aan kunt brengen? Dat het mogelijk is om met meer energie naar huis te gaan dan dat je bent begonnen? Tijdens deze dag werk jij voor jezelf uit wat jouw lichaam, ziel en geest nodig hebben. Het is uitdrukkelijk een verkenning die leidt tot inzichten en aanknopingspunten. Voor de één zal dat voldoende zijn om hier zelf mee verder te gaan. Voor een andere soulmate zal deze dag meer vragen oproepen dan antwoorden geven. Voor hen is er de mogelijkheid van een individuele Thuisdag om de inzichten uit te diepen en te vertalen naar praktijk.

De stemmen rondom jouw ꙳Spirit꙳

Datum: najaar 2018 (in verband met verhuizing volgt de planning nog)
Locatie:
Prijs:
Soulmates: alle professionals die zich herkennen in de omschrijving van Soulmates.

Weet je ze nog? Je goede voornemens bij het begin van het nieuwe jaar? Uitgesproken door de optimist, de planner (dit ga ik doen!), degene met bravoure en flair die jouw verlangen vertolkt. Een heerlijke stem, omdat het zo’n goed gevoel geeft. In de waan van de dag verdwijnt deze stem makkelijk naar de achtergrond. Bij mij in ieder geval wel. Dan komt de conformist naar boven ‘eerst moet je dit, dat heb je nu eenmaal beloofd’. Of de harde werker, die simpelweg geen tijd heeft voor ‘fantasie’, want er moet brood op de plank. Afijn je herkent het wellicht. Welke stemmen omringen jouw spirit? Naar wie luister jij het meest, en waarom doe je dat eigenlijk? En is het koor van stemmen goed zoals het is, of heb je een diep verlangen naar verandering? Maar hoe realiseer je dat met al deze stemmen die zo vertrouwd zijn en oprecht het beste met je voor hebben? Op deze dag kun je dat onderzoeken, uitdiepen en jezelf laten verrassen.

Individuele Thuisdag

Zit jouw thema er (nog) niet tussen, maar wil je wel aan de slag met jouw verlangen naar meer vrijheid in je werk? Het wegnemen van belemmeringen die jouw ꙳Spirit꙳ klein houden?
Misschien heb je gewoon behoefte aan alle aandacht voor jou en jouw ꙳Spirit꙳:  in werken. Dat kan natuurlijk ook.
Bel dan om een afspraak te maken voor een kosteloze persoonlijke (telefonische) kennismaking met Margriet: 06 – 2957 4248.