Wat is leiderschap met spirit?

Leidinggeven is een vak, leiderschap is een roeping. Leiderschap betekent ‘staan voor je visie en achter je mensen’. Dit kan spanning met zich meebrengen in complexe situaties waarbij je als leider moeilijke of ongemakkelijke beslissingen hebt te nemen. Omgaan met complexiteit en dynamiek vraagt een lerende houding verankerd in een stevig fundament.

Bij leiderschap met spirit volg je nadrukkelijk eerst de weg naar binnen voor zelfonderzoek, bezinning en verdieping. Jouw persoonlijk verhaal, je drijfveren en waarden worden opnieuw met elkaar in verband gebracht. Zo leg je een gedegen fundament voor natuurlijk leiderschap binnen jouw werkcontext. Vertrouwen en veiligheid zijn sleutelwoorden bij dit fundament, zowel in jezelf als naar je omgeving toe.
Leiderschap met spirit brengt je bij jouw fundament zodat jij ten diepste kalmte ervaart in leiderschap. Je weet waar je staat en handelt volkomen in lijn met jouw ‘spirit’. Hierdoor neem je betere beslissingen, bouw je aan vertrouwen en groeit jouw autoriteit.

Neem contact op 06 – 21 435 468

Aarnout en Margriet

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Een business retraite haalt het beste uit jou. Daardoor wordt werken lichter, meer ontspannen met een heldere focus op je ambities. Benieuwd naar wat een business retraite voor jou kan betekenen? Bel gerust voor een gratis kennismaking of stuur een bericht. We nemen graag contact met je op.

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanbod leiderschap met spirit?

Leiderschap met spirit is een driedaags traject op open inschrijving voor een kleine groep ervaren leidinggevenden (maximaal 4 deelnemers per groep). De data voor open inschrijving worden via onze nieuwsbrief bekend gemaakt. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle data en het andere aanbod van Welkom Thuis.

Het is ook mogelijk om leiderschap met spirit op individuele basis te boeken. Neem hiervoor contact op zodat we een op maat gemaakte offerte aan kunnen bieden.

Het traject bestaat uit drie afzonderlijke dagen bij ons op locatie in Lochem. Er zit ongeveer drie weken tussen iedere dag. Na de driedaagse volgt een (online) individueel coachgesprek. Met een schriftelijke evaluatie rond je jouw leiderschap met spirit af.

Voor wie?

De driedaagse queste leiderschap met spirit is voor ervaren leidinggevenden die meer (zelf)bewustzijn willen ontwikkelen rondom leiderschap. Daardoor kunnen ze meer gewicht in de schaal leggen zonder harder te moeten werken.
Het is bedoeld voor leidinggevenden die streven naar autoriteit, natuurlijk gezag, op basis van hun visie en waarden, zodat ze zo min mogelijk hoeven leunen op macht. Macht komt met de functie, autoriteit door inspirerend en verbindend leiderschap. Als je hierin in wilt groeien, is leiderschap met spirit voor jou.

06 – 21 435 468

Free your spirit

Bel Aarnout om een afspraak te maken voor een vrijblijvende en gratis intake

Wat leer je bij leiderschap met spirit?

Leiderschap met spirit is leiderschapsontwikkeling van binnen naar buiten. Wat je leert is vanuit een vergroot innerlijk bewustzijn impact te hebben.
Je ontwikkelt een lerende houding gebaseerd op een nieuw, stevig fundament. Dat fundament biedt houvast in een complexe omgeving en/of lerende organisatie. Door jouw lerende houding ben je bovendien een voorbeeld voor medewerkers en collega’s in jouw organisatie.

Je kent de uitspraak ‘doen door niet doen’. In het verlengde daarvan ligt ‘weten door niet weten’. Dat is de basishouding die je leert bij leiderschap met spirit. Het is niet (meer) aan jou om alle antwoorden te hebben. Jij weet echter wel hoe je stevig op je fundament blijft staan in het niet weten. Je leert leiden vanuit verbinding en innerlijke kracht. Het resultaat is een bedding voor vertrouwen waarin spanning afneemt en de prestaties toenemen.

business retraite

Aanpak

Tijdens de driedagen doorloop je een ontwikkelproces dat is gebaseerd op het levenswiel, een werkmethode van inheemse, indiaanse culturen. Het gehele traject vindt plaats onder begeleiding van Margriet.

Dag 1

De eerste dag staat in het teken van onderlinge kennismaking met als basisvraag ‘hoe leidt je nu?’ Het thema van de dag is loslaten.

Dag 2

De weg naar binnen verloopt via de thema’s waarheid, kracht en leegte. Je werkt aan de elementen van jouw fundament.

Dag 3

Het thema van deze laatste dag is ontstijgen. Er is een vernieuwde vorm van leiderschap naar voren gekomen. Daarmee ontstijg je jezelf en leer je jezelf opnieuw te positioneren met bijbehorend gedrag.

De intentie van deze drie dagen is het verhogen van jouw bewust-zijn. Wat jij hebt te doen binnen jouw werkcontext toont zich vanuit dit bewustzijn. Margriet helpt jou dit praktisch en concreet te maken zodat jij de verandering in jezelf niet alleen voelt maar ook kan verankeren in je werk. Je ontwikkelt jouw leiderschap en je autoriteit groeit.

Tussen de drie dagen zit telkens drie weken. Na afloop van het traject volgt een persoonlijk (online) coachgesprek van 1,5 uur. Hier kun je je vragen voorleggen en werken aan het verankeren van jouw leiderschap.
Met een schriftelijke evaluatie reflecteer je op jouw groei en ontwikkeling. Je rondt hiermee tevens leiderschap met spirit af.

Deskundige begeleiding

De weg die je bij leiderschap met spirit bewandelt, is de weg naar binnen. Het is normaal dat je op die weg zaken tegenkomt die je ook privé herkent of die bijvoorbeeld voortkomen uit je jeugd of uit je ‘schaduw’ (onbewuste). Dat vraagt om deskundige begeleiding. Margriet kent de weg naar binnen en heeft een breed palet aan kennis en ervaring vanuit de psychologie, systemisch werken, spiritualiteit en sjamanisme. Ze is een ervaren organisatiecoach en weet helpende en krachtige verbanden te leggen tussen diepe persoonlijke inzichten en jouw werkcontext. Haar oog is gericht op heling, kalmte en geluk in je werk.
Bij Welkom Thuis geloven we dat bewustzijnsverhoging leidt tot verandering van binnenuit. Dit betekent dat spiritualiteit een wezenlijk onderdeel uit maakt van de werkwijze. De manier waarop Margriet dit meeneemt wordt door soulmates aards genoemd. Dat klopt omdat Margriet zelf niet zoveel heeft met tierelantijnen die je nog wel eens tegenkomt in de spirituele hoek.

Heb je een lastige situatie die eerder past bij een kort consult? Dat kan ook. Lees hier meer over een kort consult of bel ons direct voor een afspraak.

welkom thuis leiderschap

Praktische informatie over een business retraite

Gratis intakegesprek
Voordat je deelneemt aan leiderschap met spirit maakt Margriet graag kennis met je. Ook als je nog niet zeker weet of leiderschap met spirit op dit moment het beste is, vragen we je contact met ons op te nemen. Margriet houdt een intakegesprek waar al je vragen worden beantwoord en jouw doel helder op tafel komt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Neem je deel aan het traject, dan ontvang je op voorhand een offerte waarin we alles op een rijtje zetten.

Geheel verzorgd
De drie dagen vinden plaats op onze locatie in het buitengebied van Lochem (Gelderland, Achterhoek). Indien het weer het toelaat, kunnen we buiten werken. Deze dagen zijn geheel verzorgd met een gezonde, uitgebreide lunch (neem contact op als je (di)eetwensen hebt). Koffie, thee, water, vers fruit, frisdrank en lekkers zijn de hele dag beschikbaar.

We beginnen om 09.30 uur en eindigen om 17.30 uur. Kom je van ver en wil je voorafgaand en/of na afloop overnachten, dan is dat mogelijk. We beschikken over twee studio’s die beide ingericht zijn voor twee personen. Alleen op eigen verzoek is het mogelijk om de studio met iemand te delen.

Kosten
Het tarief voor leiderschap met spirit is € 2.000,- per persoon, exclusief btw.
Overnachting, driegangendiner en ontbijt is per nacht € 100,- exclusief btw.
Wil jij dit traject 1-op-1 doen, dat kan. Stuur een berichtje of bel even dan bespreken we de mogelijkheden en ontvang je een offerte op maat.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Is dit het moment voor leiderschapsontwikkeling? Bel voor een gratis kennismaking of stuur een bericht. We nemen graag contact met je op.

Neem contact op 06 – 21 435 468