Bezield Werken

Serie miniportretten over bezield werken.

Wanneer jouw ziel helemaal integreert met jouw persoonlijkheid kun je volop werken met spirit. Je bent 100% jezelf in je werk, voelt je verbonden, heel, en ervaart zelfvertrouwen en kracht: in balans, in positie en in je element. Iedereen weet voor zichzelf wat bezield werken is. Margriet is nieuwsgierig naar jouw verhaal. Hoe beleef jij bezieling in je werk en wat maakt jou uniek?

Wil je een eigen miniportret? Stuur dan een mailtje naar Margriet. Zij portretteert met liefde jouw ervaring met bezield werken.

Jeroen Geelhoed miniportret
Jeroen Geelhoed, in transitie tussen 2 banen

Ik draai naar het licht, naar het positieve. Dat begint bij het vinden van enthousiasme en betrokkenheid voor een opdracht in mijzelf.  Dat vertaal ik naar een verhaal waar anderen op aan kunnen haken.

Sonja Sanders, projectmanager ProRail

“Door te luisteren hoor ik pareltjes waarmee ik verbanden leg.  Zo rijg ik als het ware een prachtige parelketting. Dan heeft iedereen z’n expertise in kunnen brengen, heb ik weer nieuwe mensen leren kennen en nieuwe dingen geleerd, hebben we als het goed is ook veel met elkaar gelachen en voel ik me opgetild. Dat is bezieling in mijn werk“.

Gabby de Muralt, kunstenaar, docent en biografisch en kunstzinnig coach

Bezield werken staat voor Gabby niet los van bezield leven. Bezieling is namelijk je opdracht als mens. Je herkent het op die momenten waarop alles samenvalt.  Dit en meer lees je in haar miniportret.

Christian Verberne, Manager Domein Ruimte SED-organisatie

De combinatie van passie, gedrevenheid en harmonie zorgt voor bezieling in het werk van Christian. Wat kwetsbaarheid daarmee te maken heeft, lees je in zijn miniportret.

Els de Ridder, Customer Success Manager bij Holix

Anderen ondersteunen, op hun gemak stellen en helpen op een manier die henzelf verrast, en haarzelf meestal ook. Dat is de bezieling die Els voelt in haar werk en beschrijft in dit miniportret.

Richard Butter, interim projectmanager vastgoed

Ik bouw geen huis, ik creëer een leefomgeving waar ik zelf graag zou willen wonen

Dit is bezield werken voor Richard en dat begint allemaal bij een rondje door de wijk. Hoe hij vervolgens een omgeving maakt waarin de wereldwinkel naast het theater in een zorginstelling zit, lees je zijn miniportret.

Ilja van den Brandt, officemanager Universiteit Leiden

‘De wereld mooier maken’.

Doen waar je hart blij van wordt, dan voelt Ilja zich bezield in haar werk. Twee talenten spelen daarin een hoofdrol. Welke dat zijn en hoe bezieling er voor Ilja uitziet, lees je in haar miniportret.

Maaike Pippel, gemeentesecretaris Zandvoort

Als je iets verandert in een biotoop, verandert alles mee

Bezieling in werk gaat voor Maaike over vinden waar het echt om draait zodat ze verandering in gang kan zetten. Ze heeft een heel eigen manier van werken waar ze volledig op vertrouwt. Als ze de ruimte krijgt voor dat proces, voelt ze zich verbonden met haar omgeving en werkt ze met veel plezier. Wat haar manier is, lees je in dit miniportret.

Suzanne van Emden, partner bij TOT Team Ontwikkel Trajecten

Bezieling in werk gaat voor Suzanne over impact hebben in een team door in verbinding te zijn en de puzzel kloppend te maken. Leren en ontwikkelen is vanzelfsprekend, zowel voor haarzelf als voor teams. Dat werk en privé daarbij door elkaar lopen, lees je in haar miniportret over bezield werken.

Bowine Wijffels, transitiemanager Circulaire Economie Provincie ZH & Inspirator Natuurlijk Veranderen

Het hoeft niet in één keer perfect, het gaat om de stap vooruit!

 

Bezieling in werk is voor Bowine altijd verbonden met de natuur. Daarin gaat het over ‘heelheid’. Je ontwikkelt je langs je eigen pad en jouw carrière weerspiegelt dat. Hoe dat voor haar is, vertelt ze in dit miniportret over bezield werken. Lees haar portret.

Paul de Ruijter, scenario based strategy author, consultant and lecturer

Werk is wie ik ben. Net als een kunstenaar kan ik het niet laten. Dit doe ik ook als ik er niet voor betaald word.

Lees het portret

Annette Looijestijn * Communicatie * Facilitator * Persoonlijk Profileren bij Kairos Consultancy * Vlogworkshops bij Attentie Attentie *

Als je met mij samenwerkt, krijg je de hele Annette. Ik wil helemaal mezelf zijn, thuis en in mijn werk. Dat is bezield voor mij. Je hoeft niet formeel te zijn om professioneel over te komen.

Lees het portret

Pieter, wethouder Den Helder

Voor mij is bezield werken heel persoonlijk. Ik wil dat geen enkel kind in Den Helder opgroeit met hetzelfde gevoel van uitzichtloosheid dat ik had.

Lees het portret

Yvonne van der Grift, mede-eigenaar en (team)coach bij TOT – Team Ontwikkel Trajecten

Werken met spirit is voor mij werk doen dat helemaal bij je past en waar je energie van krijgt. Voor mij is het essentieel dat ik werk in lijn met mijn kernwaarden. Dan stroomt de energie en word ik het meest gelukkig.

Lees het portret

Brigitte van Tuijl, schrijver en mastercoach

Doen waarvoor je geboren bent! Voor mij is dat schrijven. Dat is waar ik het meest van houd. Voor mij is het geen werk, het is echt wie ik ben. Dat wist ik al toen ik vijf was. Ik kon niet wachten om te leren lezen.

Lees het portret