Business Retraite

Van oudsher gaan mensen op retraite. Dat is een korte of langere periode waarin je jezelf terugtrekt voor onderzoek naar zingeving: wie ben ik, waar sta ik en waar ga ik naar toe?
Op een plek van rust en stilte zonder afleiding kom je tot jezelf. Je vindt waardevolle inzichten en antwoorden die jou verder helpen. Door het verhogen van je bewustzijn heb je meer overzicht en zie je helder waar het voor jou om draait en wat je hebt te doen.
Tijdens een Business Retraite neem je afstand van je werk om tot jezelf te komen. Vandaaruit ontwikkel je je tot de professional of leidinggevende die jij werkelijk bent en wilt zijn.

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468

business retraite welkom thuis

Wat is een Business Retraite?

Tijdens een business retraite zoek je naar waardevolle antwoorden in jezelf voor de ambities die je hebt in je werk. Dat doe je op een plek van rust en stilte, los van de waan van de dag. Op een plek waar je onder deskundige begeleiding van een organisatiecoach/psycholoog tot jezelf komt en daarmee bij de kern van wie jij werkelijk bent en waar je naar toe gaat. Je ziet helder wat anders kan en hoe jij dat kunt doen.
Bij Welkom Thuis nemen we nadrukkelijk de organisatiecontext mee in jouw retraite. Jouw vraag gaat over leiderschap, groei of ontwikkeling in relatie tot jouw werk. Het gaat om zingeving en betekenis, om waarde toevoegen en authentiek zijn in je werk. Je zoekt verdieping om het beste uit jezelf te halen.

Voor wie?

Mensen die kiezen voor een business retraite werken met hart en ziel. Ze willen van betekenis zijn en hebben vaak een missie. Ze zijn gedreven omdat ze weten dat hun werk ertoe doet. Voor hen is werk meer dan status en salaris. Het zijn echte soulmates met een sterke motivatie om hun potentieel volledig te ontwikkelen. Ze weten dat als zij op hun plek zijn, de organisatie daar ook de vruchten van plukt.

Deskundige begeleiding

Persoonlijke vraagstukken die gaan over zingeving, waarde en authenticiteit gekoppeld aan groei binnen de organisatiecontext, vragen om deskundige begeleiding. Margriet is organisatiecoach en opgeleid als psycholoog. Daarnaast heeft ze kennis en ervaring op het vlak van systemisch werken en sjamanistische/inheemse methoden. Wat ze het allerliefste doet en waar ze alles voor uit de kast haalt, is jou helpen jezelf beter te leren kennen, zodat jij bereikt waar jouw ambities naar uitgaan.

business retraite

Free your spirit

Bel Aarnout om een afspraak te maken voor een vrijblijvende en gratis intake

Wat kun je verwachten?

Een business retraite is een één- of meerdaagse retraite bij ons op locatie in Lochem. Dat kan door-de-weeks of (deels) in het weekend. Een business retraite is geheel verzorgd. Kom je meerdere dagen, dan overnacht je in één van onze studio’s en schuif je aan voor een driegangendiner.
Tijdens een (gratis) intakegesprek vertel jij wat jouw vraag is in relatie tot je werk. Op basis daarvan maakt Margriet een uniek en persoonlijk programma dat als het ware aansluit op jouw ziel, jouw spirit, in werk. Dat maakt dat je wezenlijk tot de kern komt en jij de weg vrij maakt om te bereiken wat jij wilt.
Een paar weken na jouw retraite volgt een (online) coachgesprek met Margriet. Met een schriftelijke of telefonische evaluatie rondt je jouw retraite af. Je evalueert je eigen ontwikkeling en helpt ons het unieke karakter van onze business retraites te verbeteren.

 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Een business retraite haalt het beste uit jou. Daardoor wordt werken lichter, meer ontspannen met een heldere focus op je ambities. Benieuwd naar wat een business retraite voor jou kan betekenen? Bel gerust voor een gratis kennismaking of stuur een bericht. We nemen graag contact met je op.

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.