Ervaringen

“Ik zat in een vicieuze cirkel en daar wilde ik uit”

De vraag waarmee ik bij Margriet kwam was of zij mij kon helpen inzicht te krijgen in mijn positie binnen mijn werkomgeving. Ik vind het knap hoe Margriet zich in korte tijd mijn werkomgeving zo eigen heeft gemaakt, dat het leek of ze al jaren bekend was met deze setting en de betrokken personen. Daardoor voelde het heel natuurlijk om zaken te bespreken, zonder afstand.

Margriet snapt snel de context van mijn werk. Ik voel me bij haar op mijn gemak.

Zij heeft geholpen vooral dicht bij mezelf te blijven en weg te blijven van het pad om onder druk van je professionele omgeving anders te gaan acteren dan waar je je eigenlijk comfortabel bij voelt. Ik ben blij dat ik de stap heb durven zetten om hulp te vragen. Het heeft mij rust gebracht. De inzichten die ik heb gekregen, bieden mij houvast en geven een ander perspectief. Mijn onzekerheid neemt af.

– Isabelle (notaris internationaal kantoor) – 

“Ik had last van het krachtenveld in mijn werk en wilde mijzelf beter positioneren.”

Als leidinggevende kwam ik een steeds moeilijkere positie te zitten. Ik stond enorm onder druk. Dat had impact op mijn medewerkers en op de resultaten die ik behaalde. Ik wilde leren om weer stevig in positie te zijn en zo een betere leidinggevende te zijn voor mijn team.

Margriet maakt je meer bewust van jouw positie in de organisatie en de keuzes die je daarin maakt. 

Doordat ik leerde welke andere keuzes ik in mijn werk kon maken, kon ik dat direct gaan toepassen, mét resultaat. Ik functioneer nu op een manier die ik mijn team, organisatie en mijzelf gun. Dit is zoveel winst voor iedereen.

Het was een intensief traject waarbij Margriet me uitnodigde naar de kern te gaan. Ze is een warme persoonlijkheid, met veel empathie die het doel dat ik wilde bereiken altijd voor ogen hield. Daardoor kon ik me openstellen en mezelf zijn.

– Rene (leidinggevende bij een uitvoerende overheidsorganisatie) – 

“Het gaat heel erg goed met mij. Het is alsof er een last van me af is gevallen. Dingen vallen op hun plek”.

– Danielle (ondernemer) in een app na haar Thuisdag. 

Het traject was heel waardevol voor mij. Ik raad het iedereen aan. Het heeft me veel inzicht gegeven, maar belangrijker is dat mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug is. De stijl en werkwijze van Margriet passen goed bij mij. Ze is echt van toegevoegde waarde. Dat er ruimte is voor emoties, is logisch maar Margriet doet er ook echt iets mee. Daar heb je je verdere leven iets aan.

– Bita (poliklinisch apotheker) – 

“Mijn Thuisdag is het beste cadeau dat ik in jaren heb gekregen. Ik voelde mij op mijn gemak, kon kwijt wat ik kwijt wilde, heb nieuwe inzichten verworven en ben vol energie naar huis gegaan.”

-Mike (ondernemer) –