Ervaringen

“Op mijn eigen tempo en intuïtie varen. Ik was vergeten hoe fijn dat is“

In de afgelopen periode zijn er dingen gebeurd die impact op mij hebben gehad. Ondanks dat het verschillende gebeurtenissen waren, herkende ik een patroon en mijn reactie. Deze ingeslagen weg voelde niet goed. Ik vertrouwde niet op mijn automatische piloot, maar wist ook niet hoe ik het kon doorbreken. . Ik wilde heel graag een Thuisdag om weer te voelen en ervaren wat het is om mijn eigen koers te bepalen en daarop te varen.

Door onder begeleiding van Margriet aan mijn vraagstuk te werken en deze vanuit verschillende perspectieven te benaderen heb ik nieuwe en hernieuwde inzichten gekregen en tegelijkertijd concrete tips en acties benoemd. Ik heb deze aanpak als zeer plezierig ervaren omdat het om mijn vraagstuk ging vanuit mij als ‘ik’, als onderdeel van een omgeving en als onderdeel van een systeem.

De sessie was extra bijzonder omdat er een ree in de tuin stond op het moment dat ik de kamer binnenliep. Het bleek dat dit dier van betekenis was in de door Margriet voorbereide sessie.

De begeleiding van Margriet vind ik plezierig en oordeelvrij. Ik heb bewondering voor de manier waarop zij echt en oprecht luistert naar wat je zegt en je daarmee via passende coaching zaken teruggeeft.

Welkom Thuis raad ik van harte aan voor iedereen die naar zichzelf wil kijken om verder te komen omdat je met goede begeleiding aan reflectie betekenis toevoegt. De fijne ambiance en het heerlijke eten dragen bij aan zo’n proces.

– Martine (Interim-manager en adviseur)

“Ik zat in een vicieuze cirkel en daar wilde ik uit”

De vraag waarmee ik bij Margriet kwam was of zij mij kon helpen inzicht te krijgen in mijn positie binnen mijn werkomgeving. Ik vind het knap hoe Margriet zich in korte tijd mijn werkomgeving zo eigen heeft gemaakt, dat het leek of ze al jaren bekend was met deze setting en de betrokken personen. Daardoor voelde het heel natuurlijk om zaken te bespreken, zonder afstand.

Margriet snapt snel de context van mijn werk. Ik voel me bij haar op mijn gemak.

Zij heeft geholpen vooral dicht bij mezelf te blijven en weg te blijven van het pad om onder druk van je professionele omgeving anders te gaan acteren dan waar je je eigenlijk comfortabel bij voelt. Ik ben blij dat ik de stap heb durven zetten om hulp te vragen. Het heeft mij rust gebracht. De inzichten die ik heb gekregen, bieden mij houvast en geven een ander perspectief. Mijn onzekerheid neemt af.

– Isabelle (notaris internationaal kantoor) – 

“Ik had last van het krachtenveld in mijn werk en wilde mijzelf beter positioneren.”

Als leidinggevende kwam ik een steeds moeilijkere positie te zitten. Ik stond enorm onder druk. Dat had impact op mijn medewerkers en op de resultaten die ik behaalde. Ik wilde leren om weer stevig in positie te zijn en zo een betere leidinggevende te zijn voor mijn team.

Margriet maakt je meer bewust van jouw positie in de organisatie en de keuzes die je daarin maakt. 

Doordat ik leerde welke andere keuzes ik in mijn werk kon maken, kon ik dat direct gaan toepassen, mét resultaat. Ik functioneer nu op een manier die ik mijn team, organisatie en mijzelf gun. Dit is zoveel winst voor iedereen.

Het was een intensief traject waarbij Margriet me uitnodigde naar de kern te gaan. Ze is een warme persoonlijkheid, met veel empathie die het doel dat ik wilde bereiken altijd voor ogen hield. Daardoor kon ik me openstellen en mezelf zijn.

– Rene (leidinggevende bij een uitvoerende overheidsorganisatie) – 

“Het gaat heel erg goed met mij. Het is alsof er een last van me af is gevallen. Dingen vallen op hun plek”.

– Danielle (ondernemer) in een app na haar Thuisdag. 

Het traject was heel waardevol voor mij. Ik raad het iedereen aan. Het heeft me veel inzicht gegeven, maar belangrijker is dat mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug is. De stijl en werkwijze van Margriet passen goed bij mij. Ze is echt van toegevoegde waarde. Dat er ruimte is voor emoties, is logisch maar Margriet doet er ook echt iets mee. Daar heb je je verdere leven iets aan.

– Bita (poliklinisch apotheker) – 

“Mijn Thuisdag is het beste cadeau dat ik in jaren heb gekregen. Ik voelde mij op mijn gemak, kon kwijt wat ik kwijt wilde, heb nieuwe inzichten verworven en ben vol energie naar huis gegaan.”

-Mike (ondernemer) –