Intervisie voor Leidinggevenden

Intervisie is een gestructureerde methode om te komen tot verdieping, inzicht en praktische toepassingen. Om deel te kunnen nemen aan deze intervisie voor leidinggevenden, heb jij als leider een heldere ontwikkelvraag. Door met elkaar de vraagstukken uit te diepen, leer je van elkaar.

Welkom Thuis waarborgt de diepgang van intervisie op twee manieren. Enerzijds door de werkwijze. De methodieken zijn speciaal ontwikkeld voor deze groep. Hierdoor zijn ze nieuw en bieden ze jou bovendien handvatten voor jouw werk. Anderzijds schakel je als leider continu tussen luisteren naar de ander, het organisatiekader en je eigen kompas. Intuïtie speelt hierin een belangrijke rol. Je leert in deze intervisie jouw intuïtie te versterken voor meer impact als leider.

Neem contact op 06 – 21 435 468

Aarnout en Margriet

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Een business retraite haalt het beste uit jou. Daardoor wordt werken lichter, meer ontspannen met een heldere focus op je ambities. Benieuwd naar wat een business retraite voor jou kan betekenen? Bel gerust voor een gratis kennismaking of stuur een bericht. We nemen graag contact met je op.

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie?

Deze intervisie is bedoeld voor leidinggevenden met een aantal jaar werkervaring op het niveau van afdelingshoofd, MT- of directielid:

Als deelnemer heb je een duidelijke persoonlijke ontwikkelvraag.
Je wilt serieus werk maken van jouw ontwikkeling zodat je zichtbaar meer bereikt.
Intervisie is voor jouw ontwikkelvraag een passende vorm van leren.
Je bent bereid hierin te investeren.

Opzet intervisie voor leidinggevenden 2022

De intervisiegroep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Tijdens de startbijeenkomst maak je kennis met elkaar. Natuurlijk gaan we ook in op elkaars ontwikkelvraag. Die kick-off kent drie doelstellingen:

  • Elkaar, en elkaars ontwikkelvraag leren kennen.
  • Introductie op de werkwijze en het versterken van intuïtie.
  • Praktische informatie en gezamenlijke afspraken.
  • De kick-off wordt begin 2022 gepland en duurt van 10.00 tot 15.00, inclusief driegangenlunch op locatie van Welkom Thuis in Lochem.

Vervolgens zijn er 6 online-bijeenkomsten van 2 uur waarin een casus van een deelnemer aan de orde komt.

De groep sluit af met een gezamenlijke evaluatie op de locatie van Welkom Thuis. Daarin maak je concreet wat je hebt geleerd en hoe je dat toepast in jouw praktijk. Zo maak je voor jezelf en voor de andere deelnemers inzichtelijk welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt. Deze bijeenkomst is van 10.00-13.30 inclusief driegangenlunch.

06 – 21 435 468

Free your spirit

Bel Aarnout om een afspraak te maken voor een vrijblijvende en gratis intake

Praktische informatie

Praktische informatie en kosten
De data worden vooraf ingepland, waarbij rekening wordt gehouden met ieders agenda. De doorlooptijd van het traject is de eerste helft van 2022. Het is te allen tijden mogelijk om 1,5 meter afstand te houden en de ruimte wordt goed geventileerd. De kosten voor het intervisietraject zijn € 899,- per deelnemer exclusief btw.

professionele ontwikkeling

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Een business retraite haalt het beste uit jou. Met een business retraite kom je tot jezelf, tot de kern en tot een duidelijk perspectief. Daardoor wordt werken lichter, meer ontspannen en leg je meer gewicht in de schaal. Ben jij toe aan jouw retraite? Bel voor een gratis kennismaking of stuur een bericht. We nemen graag contact met je op.

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468