Het aanbod van Welkom Thuis

Ons aanbod op het vlak van (nieuw) leiderschap, persoonlijke en professionele ontwikkeling begeleidt jou op de weg naar binnen.

Variabel Aanbod

Daarnaast organiseren wij voor kleine(re) groepen een variabel aanbod. Je kunt hierbij denken aan intervisie met gelijkgestemden uit verschillende organisaties, of opleidingen die wel al dan niet samen met andere partijen verzorgen. Een voorbeeld hiervan is een training Deep Democracy level 1 die door TOT team ontwikkel traject op 2 en 3 februari bij ons op locatie wordt verzorgd.

Transformerend aanbod Welkom Thuis zodat jij je doel bereikt

Iedere retraite werkt transformerend. Door op een dieper niveau van bewustzijn jouw vraagstuk aan te gaan, verandert van binnenuit jouw perspectief erop. Dat betekent dat je de weg vrij maakt voor oplossingen die dichtbij jezelf liggen. Voor jou zijn ze daarmee volkomen logisch, vanzelfsprekend en doeltreffend. Ze sluiten aan op het hogere doel dat jij wilt bereiken met werk, wat jouw doel ook is. Dergelijke oplossingen dienen niet alleen jouw belang, maar zijn ook goed voor jou omgeving. Deze integriteit is een kernwaarde van Welkom Thuis. Je leest meer over onze kernwaarden op ….

Neem contact op 06 – 21 435 468

Persoonlijk business retraite

 • Als je op een kantelpunt staat in je werk, bijvoorbeeld omdat je je baan bent ontgroeid.
 • Als je een wezenlijke beslissing hebt te nemen m.b.t. jezelf in je werk, bijvoorbeeld je baan opzeggen.
 • Je wilt je diepgaand bezinnen op waar je nu staat en waar je naar toe wilt met werk.
 • Een driedaagse retraite bij ons op locatie onder begeleiding brengt jou:
 • Rust en een pad om je dieper open te stellen voor jouw waarheid en wijsheid.
 • Loslaten wat jou innerlijk belemmert.
 • Een breder perspectief op jouw situatie waardoor nieuwe mogelijkheden naar voren komen. Een besluit vanuit innerlijke wijsheid, in lijn met wie jij bent.
  Je hoofd is helder, je besluit staat vast.

Lees meer over intervisie voor leidinggevenden

Leiderschap met Spirit

Leiderschap met Spirit is een driedaagse opleiding in het teken van transformatie van ‘doen’ naar ‘zijn’, van leidinggevende naar leider.

Op de eerste dag vertrekken we vanuit het hier en nu, jouw huidige baan. We verkennen diepgaand jouw rol als leider. Vandaaruit werken we toe op de tweede dag naar wie jij in wezen bent als leider. Met welke intentie vervul jij leiderschap? Wat is jouw essentie en welke bronnen van kracht staan tot jouw beschikking. De laatste dag draait om synergie. Daarin verbindt je jouw innerlijke wijsheid aan je functie zodat je concrete handvatten hebt voor leiderschap met spirit. Je weet rust, bezieling en resultaat te bewerkstelligen binnen de context waarin je werkt.

Lees meer over intervisie voor leidinggevenden

Workation

Met een workation combineer je pure concentratie voor je werk met vakantie. Middenin de natuur, in alle rust en stilte, lever jij topprestaties voor je werk.

Een workation is de perfecte oplossing voor jou als jij:

  • Focus en concentratie nodig hebt. Thuis of op het werk lukt dat niet.
  • Je behoefte hebt aan een prikkelvrije omgeving om na te kunnen denken.
  • Zo de deur uit kunnen stappen en meteen buiten zijn in de vrije natuur.
  • Het vakantiegevoel dichterbij halen met als bonus ontspannen werken.

Lees meer over intervisie voor leidinggevenden

Intervisie voor leidinggevenden

Welkom Thuis waarborgt de diepgang van intervisie op twee manieren. Enerzijds door de werkwijze. De methodieken zijn speciaal ontwikkeld voor deze groep. Hierdoor zijn ze nieuw en bieden ze jou bovendien handvatten voor jouw werk. Anderzijds schakel je als leider continu tussen luisteren naar de ander, het organisatiekader en je eigen kompas. Intuïtie speelt hierin een belangrijke rol. Je leert in deze intervisie jouw intuïtie te versterken voor meer impact als leider.

Lees meer over intervisie voor leidinggevenden

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Een business retraite haalt het beste uit jou. Daardoor wordt werken lichter, meer ontspannen met een heldere focus op je ambities. Benieuwd naar wat een business retraite voor jou kan betekenen? Bel gerust voor een gratis kennismaking of stuur een bericht. We nemen graag contact met je op.

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.