Persoonlijk leiderschap

Regie hebben over je leven en je werk, dat is in het kort persoonlijk leiderschap. Jij wilt eigen keuzes maken voor je carrière en privéleven.

Je bent volop aan het werk. Daarin is het misschien lastig om balans te ervaren, de rust te vinden om bij jezelf te blijven en je richting te bepalen.

Het kan zijn dat je het moeilijk vindt om stevig te blijven staan in spanningsvolle situaties of tijden van stress. Misschien weet je niet goed hoe je de de rol die je wilt hebben meer naar je toe kan trekken.  Dit soort vragen passen bij groei in persoonlijk leiderschap.

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468

persoonlijk leiderschap welkom thuis

Wat is persoonlijk leiderschap?

In de visie van Welkom Thuis is de essentie van persoonlijk leiderschap: bereik ik wat ik wil bereiken? Klopt mijn (werk)leven voor mij en heb ik de gewenste impact?

Het vertrekpunt daarvan is zelfkennis: weten wie je bent, wat je talenten en beperkingen zijn en hoe jij het beste uit jezelf haalt. Dat wordt meer zichtbaar door bewustwording: hoe je keuzes maakt, welke overtuigingen daarin de baas zijn en wat je nu echt wilt bereiken in je werk.

Daarnaast speelt de dynamiek tussen jou en je werkcontext: hoe ziet die eruit, waar heb je invloed op en hoe zorg je dat je de impact hebt die jij wilt.

 

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen

Wij ontwikkelen persoonlijk leiderschap net een beetje anders dan een standaard cursus of training, omdat we vinden dat jij centraal moet staan en niet het programma. Onze focus ligt bij jou.

Jij hebt een ontwikkelvraag en wilt het beste resultaat. Voor jou is dat antwoord op de vraag: hoe kan ik in mijn situatie en organisatie bereiken wat ik wil bereiken? Hoe houd ik de regie in eigen hand?

Jij wilt echt helemaal jouw oplossing, ontstaan vanuit jouw vraag in een programma dat helemaal op maat is gemaakt voor jou. Dát is wat wij bieden.

Free your spirit

Bel Aarnout om een afspraak te maken voor een vrijblijvende en gratis intake

Business Retraites persoonlijk leiderschap

Bij ons volg je geen training of cursus persoonlijk leiderschap, maar een business retraite.

Je neemt afstand van je werk door bij ons op locatie onder deskundige begeleiding jouw unieke programma te volgen. Aan de hand van verdiepende oefeningen kom jij bij de kern. Vanuit onverwachte invalshoeken leg je nieuwe verbanden. Dat biedt jou nieuw perspectief én antwoord op je vraag hoe jij regie houdt.

Margriet zet haar jarenlange kennis en ervaring als organisatiecoach in om jouw programma te maken. Puur maatwerk dus. Een business retraite is zodoende een ontspannen en effectieve manier om jezelf te ontwikkelen.

Je komt voor één, twee of drie dagen op retraite om jouw leiderschap die impuls te geven die het nodig heeft. Goed voor jou én voor de organisatie.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Heb jij er wel oren naar om gericht te werken aan jouw persoonlijk leiderschap? Wil je dat onder professionele begeleiding, geheel verzorgd in rust en stilte zodat je ontwikkeld wat jij nodig hebt?

Bij een één of meerdaagse retraite overnacht in één van onze compleet ingerichte studio’s.

Bel ons voor een gratis kennismakingsgesprek, stuur ons een bericht of vul ons contactformulier in. We bellen je dan zo snel mogelijk terug!

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.