Business Retraites

Voel je dat een business retraite op dit moment in je leven bij jou past? Ben je toe aan hoogwaardige bezinning zodat je betere keuzes maakt en meer kalmte ervaart?
Ons aanbod kent meerdere mogelijkheden voor een passende retraite voor jou. Wil je eerst kennismaken? Klik hier voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Neem contact op 06 – 21 435 468

Aarnout en Margriet

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Een business retraite haalt het beste uit jou. Daardoor wordt werken lichter, meer ontspannen met een heldere focus op je ambities. Benieuwd naar wat een business retraite voor jou kan betekenen? Bel gerust voor een gratis kennismaking of stuur een bericht. We nemen graag contact met je op.

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een Business Retraite?

Waar sta je nu in je werk?
Hoe tevreden ben je daarover en heb je een helder beeld hoe je verder gaat?
Een business retraite combineert alle voordelen van een retraite (vermindering van spanning en stress, vergroten van zelfinzicht, verhogen van bewustzijn en empathisch vermogen, versterken van immuunsysteem) met de voordelen van (executive) coaching: verdiepend inzicht in gedragspatronen, (zelf)leiderschap en de organisatiecontext.

Bij business retraite gaat het erom (zelf)bewustzijn te verhogen zodat jij meer werkt vanuit innerlijke rust en kracht. Dan ben jij in staat om betere keuzes te maken, meer gegrond en met meer impact. Een business retraite leidt jou naar kalmte en een helder innerlijk weten. Daardoor groei je als mens en weet je zakelijk hoe je verder komt. Het resultaat is dat jouw energie vrijelijk stroomt en je een duidelijk perspectief hebt.

Voor wie?

Een business retraite is voor jou persoonlijk. Het is hoogwaardige bezinning onder deskundige begeleiding.
Klanten van Welkom Thuis noemen we soulmates. Als soulmate deel je iets met mij, Margriet en dat is het verlangen naar verandering of verbetering. Soulmates zijn harde werkers en echte doorzetters die niet zo goed genoegen kunnen nemen met een status quo. Ze zoeken door tot ze een bevredigend antwoord hebben gevonden. Ze schromen daarbij niet om ook in henzelf de onderste steen naar boven te halen om te kunnen bereiken wat ze voor ogen hebben. De weg naar binnen is de weg naar buiten.

06 – 21 435 468

Free your spirit

Bel Aarnout om een afspraak te maken voor een vrijblijvende en gratis intake

Aanpak

Jouw persoonlijke business retraite is uniek. De dag of dagen zijn zo ingericht dat je onder begeleiding verschillende onderdelen doorloopt. De invulling is voor jou ontworpen op basis van jouw situatie in het hier en nu. Een voorbeeld van een oefening is een geleide meditatie of een systemische opdracht.
Onze aanpak is er altijd op gericht om jou te brengen naar de antwoorden die jij nu nodig hebt om innerlijke rust te ervaren en gelukkig te zijn in je werk. Het zijn de inzichten en antwoorden die jou perspectief geven en vooruit helpen.

Onze begeleiding stopt niet na jouw retraite. Na ongeveer drie weken volgt een (online) coachgesprek. Daarin bespreken we wat de uitwerking is van jouw retraite en verankeren we leerlessen. De evaluatie is online of schriftelijk. Hiermee markeren we de afronding van jouw retraite.
Bij Welkom Thuis geloven we dat bewustzijnsverhoging leidt tot verandering van binnenuit. Dit betekent dat spiritualiteit een wezenlijk onderdeel uit maakt van de werkwijze. De manier waarop Margriet dit in de retraites meeneemt wordt door soulmates aards genoemd. Dat klopt omdat Margriet zelf niet zoveel heeft met tierelantijnen die je nog wel eens tegenkomt in de spirituele hoek.

business retraite

Praktische informatie over een business retraite

Geheel verzorgd
Een business retraite is een één- of meerdaagse retraite bij ons op locatie in Lochem. Dat kan door-de-weeks of (deels) in het weekend. Een business retraite is geheel verzorgd. We willen niets liever dan dat jij je helemaal over kan geven aan jouw proces. Kom je meerdere dagen dan is dat inclusief overnachting in één van onze studio’s, driegangendiner, lunch en ontbijt.
Wil je voorafgaand of na afloop overnachten zodat jij het beste uit jouw retraite kan halen? Dat kan, geef het ons aan en we reserveren een studio voor jou.

Gratis intakegesprek
Tijdens een (gratis) intakegesprek vertel jij wat jouw vraag is in relatie tot je werk. Kies jij voor een retraite? Dan ontvang je van ons een offerte waarin alles nog eens op een rijtje staat.

Kosten
Het tarief voor een persoonlijke, unieke en hoogwaardige business retraite is € 1.200,- per dag, exclusief btw.
Overnachting, driegangendiner en ontbijt is per nacht € 100,- exclusief btw.

Deskundige begeleiding

De weg die je bij een business retraite bewandelt is de weg naar binnen. Het is normaal dat je op die weg zaken tegenkomt die je ook privé herkent of die bijvoorbeeld voortkomen uit je jeugd of uit je ‘schaduw’ (onbewuste). Dat vraagt om deskundige begeleiding. Margriet kent de weg naar binnen en heeft een breed palet aan kennis en ervaring vanuit de psychologie, systemisch werken, spiritualiteit en sjamanisme. Ze is een ervaren organisatiecoach en weet helpende en krachtige verbanden te leggen tussen diepe persoonlijke inzichten en jouw werkcontext. Haar oog is gericht op heling, kalmte en geluk in je werk.

Hoe lang duurt een business retraite?

De meeste mensen kiezen voor een business retraite van twee dagen met overnachting. Je kunt deze dagen inplannen op een moment dat het jou, en ons, het beste uitkomt. Dat mag (deels) in het weekend zijn.
Een retraite van drie dagen met overnachtingen is een weloverwogen keuze. Soulmates kiezen hiervoor als ze langer stil willen staan bij een innerlijk proces dat gaande is of als ze een wezenlijke beslissing hebben te nemen. Het is dan fijn als je goed afstand kan nemen van je werk en je lichaam tot rust kan laten komen. Ons leiderschapstraject ‘leiderschap met spirit’ duurt eveneens drie dagen en is bedoeld om een stevig fundament onder jouw leiderschap te leggen.

Voor het onderhouden en verdiepen van datgene wat soulmates hebben geleerd tijdens een business retraite of tijdens ‘leiderschap met spirit’ kiezen ze vaak voor een retraite van één dag, al dan niet met overnachting.
Een retraite van één dag is ook een prima optie als je op een dieper niveau wilt leren anders om te gaan met een werksituatie. Een voorbeeld van een situatie voor een ééndaagse retraite is het doorbreken van hardnekkig patroon. Een andere reden waarom soulmates een dag bij ons komen is dat ze weten dat er meer in hen zit dan ze er nu uithalen. Ze willen ontdekken hoe ze hun talenten optimaal kunnen benutten.
Wil je weten wat het beste bij jou past? Bel of mail ons gerust. We maken graag met je kennis.

Heb je een lastige situatie die eerder past bij een kort consult? Dat kan ook. Lees hier meer over een kort consult of bel ons direct voor een afspraak.

 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Een business retraite haalt het beste uit jou. Met een business retraite kom je tot jezelf, tot de kern en tot een duidelijk perspectief. Daardoor wordt werken lichter, meer ontspannen en leg je meer gewicht in de schaal. Ben jij toe aan jouw retraite? Bel voor een gratis kennismaking of stuur een bericht. We nemen graag contact met je op.

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468