Workation

Met een workation combineer je pure concentratie voor je werk met vakantie. Middenin de natuur, in alle rust en stilte, lever jij topprestaties voor je werk.

Workation bij Welkom Thuis?

Op onze plek voor business retraites beschikken we over twee volledig ingerichte studio’s met keuken, badkamer, twee éénpersoonsbedden (per studio) en wifi. Ideaal voor een workation! Onze plek ligt in het buitengebied van Lochem. Je kijkt weg over de velden van de Achterhoek en wandelt zo het bos in. Jij kunt je helemaal richten op je opdracht én genieten van de natuur. Voor je het weet ben je uitgerust en is je werk af.

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468

workation lochem achterhoek

Waarom een workation?

Een workation is de perfecte oplossing voor jou als jij:

    • Focus en concentratie nodig hebt. Thuis of op het werk lukt dat niet.
    • Je behoefte hebt aan een prikkelvrije omgeving om na te kunnen denken.
    • Zo de deur uit kunnen stappen en meteen buiten zijn in de vrije natuur.
    • Het vakantiegevoel dichterbij halen met als bonus ontspannen werken.

Mogelijkheden voor een workation

Bij Welkom Thuis hebben we meerdere mogelijkheden voor een workation. De eerste is dat je een studio boekt en je eigen gang gaat. Je bed is opgemaakt en er liggen handdoeken klaar. Voor de rest ben je zelfvoorzienend.

Een andere variant is dat je zelf of met een paar collega’s komt (maximaal 4 | 2 personen per studio) en graag begeleiding wilt bij je werk, bijvoorbeeld bij het maken van een strategie of programmaplan. Margriet is een ervaren organisatiecoach en begeleidt deskundig naar de kern van de zaak. Neem s.v.p. contact met ons op als je hier vraag naar hebt. Tijdens een intake bespreken we wat je vraag is. Komen we er samen uit, dan bieden we je graag een offerte aan.

Free your spirit

Bel Aarnout om een afspraak te maken voor een vrijblijvende en gratis intake

Meer informatie

Wil je weten wat er mogelijk is voor jou? Bel ons gerust of stuur een bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken hoe jouw workation eruit kan zien. Laat de vakantie maar beginnen!

Bel ons voor een gratis kennismakingsgesprek, stuur ons een bericht of vul ons contactformulier in. We bellen je dan zo snel mogelijk terug!

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.