Over ons

Wie zijn Welkom Thuis?

Margriet

De visie van werken met spirit op een prachtige plek in de natuur is bijna letterlijk uit de lucht komen vallen. Margriet zag het hele beeld in één oogopslag voor zich tijdens een treinreis en wist direct dat dat de bedoeling was voor Aarnout en haar.  Dat moment was een kantelpunt:  ze besefte dat ze alle kennis en ervaring die ze had opgedaan over het werken met spirit(s), in haar werk moest gaan toepassen. Tot die tijd hield ze dat privé om een  persoonlijke reden:

In 2012 verloor Margriet al haar haar. Een aandoening waar in de medische wereld amper aandacht voor is. Voor haar begon een zoektocht naar heling. Door zich te verdiepen en bekwamen in oude rituelen en gebeden, leerde ze in contact te komen met spirit(s). In dat contact ervaarde ze wijsheid, waarheid en kracht en leerde ze dicht bij zichzelf te komen, met als resultaat een helder weten over wat de bedoeling is voor haar: werken met Spirit bij Welkom Thuis voor soulmates die trouw willen zijn aan zichzelf in hun werk. 

Heling vindt plaats op alle niveaus, niet alleen lichamelijk. Het is een verrijkend, verdiepend en verrassend proces. Je krijgt misschien niet wat je wilt, maar je wilt wel wat je krijgt. 

Aarnout

Als het gaat om jou als mens, om wie je wezenlijk bent, dan vraagt dat om voeding voor lichaam, ziel en geest. Dat begint bij vers, gezond en gevarieerd eten. Het liefst uit onze eigen tuin, of dat van onze buurman die biologische groente en fruit teelt. Aarnout zet zijn jarenlange kookervaring en vooral kookplezier in voor jou. Hij houdt niet van herhaling, dus kom je vaker bij Welkom Thuis, dan word je telkens verrast met nieuwe gerechten en tussendoortjes. Ook dat draagt bij aan een uniek en persoonlijk programma voor jou. 

Als vastgoedmanager heeft Aarnout de hele verbouwing van het woonhuis en de schuur tot de plek voor Welkom Thuis geleid. De waarden van schoonheid, waarheid en vrijheid brengt hij hier tot leven. Hij heeft een scherp oog voor wat mooi en harmonieus is en hoe hij dat ‘Thuis’ kan creëren. Waar het kan, zoekt hij naar mogelijkheden om bij te dragen aan het klimaat. Zo is Welkom Thuis voorzien van twee warmtepompen en ruim veertig zonnepanelen. We hebben geen gas meer en scheiden ons afval. Vrijheid ervaart hij ‘Thuis’ door zijn creativiteit in te brengen, maar vooral ook op vakantie: reizen is voor hem vrijheid.

Hij is nu allround manager van Thuis en interim vastgoedmanager in het sociaal domein.

 

Ik wil graag meer weten over Welkom Thuis!