Vergaderen

Welkom Thuis is een unieke plek in het buitengebied van Lochem die ook te huur is als vergaderlocatie voor maximaal 8 personen. De sfeer van onze locatie leent zich ook uitstekend voor heidagen, teamsessies of workshops.

Geheel verzorgd

Een heidag of vergadering bij ons op locatie is geheel verzorgd. Natuurlijk is er koffie, thee en frisdrank, maar we regelen ook lekkere hapjes om tussendoor energie op te doen. Vers fruit ontbreekt uiteraard niet. Aarnout houdt van koken en verzorgt de lunch. Het is mogelijk om te lunchen in de oude ‘deel’ van de boerderij. Die is verbouwd, voorzien van vloerverwarming en ligt naast de vergaderruimte. We vinden leuk om je thuis te laten voelen en dragen graag bij om het overleg of jullie teamsessie zo ontspannen mogelijk te maken.

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468

vergaderen welkom thuis

Vergaderruimte

De vergaderruimte (7 bij 10 meter) beschikt over alles wat je nodig hebt om plezierig te overleggen: een tafel met 8 stoelen, wifi, smart-tv, flipover, whiteboard en een keuken (inclusief koelkast, oven, inductieplaat). Onze vergaderruimte heeft twee openslaande deuren naar een veranda en een weide. Je stapt zo de frisse lucht in om even te pauzeren of te wandelen. Aan de ruimte zelf grenst de hal (4 bij 5 meter) waar je jassen en tassen kwijt kunt. De twee toiletten bevinden zich naast de hal.

Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. We beschikken nog niet over een laadpaal. Het station ligt op 4 kilometer van de locatie.
De kosten voor onze ruimte zijn € 300,- per dag en € 30,- per persoon voor hapjes, drankjes en geheel verzorgde, gezonde lunch (met een minimum van 4 personen).

Extra’s

Kom je van ver? Naast de ruimte hebben we twee studio’s (2x 2 personen) die volledig zijn ingericht. Mocht er iemand vooraf of na afloop willen blijven overnachten, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze locatie ligt in het buitengebied. Vlakbij bevindt zich het Ampsense bos, ideaal voor een wandeling tussendoor.
Het stadje Lochem ligt op 5 kilometer van onze vergaderlocatie.

Free your spirit

Bel Aarnout om een afspraak te maken voor een vrijblijvende intake

Meer informatie

Wil jij vergaderen op een unieke, sfeervolle locatie in de natuur? Bel ons voor de mogelijkheden of stuur een bericht. We nemen graag contact met je op.

Bekijk het aanbod 06 – 21 435 468

Neem direct contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.