Hoe werkt Welkom Thuis

Thuis gaat het om wie jij bent en wat je wilt in je werk.

Thuis werkt themagericht en met Soulmates. De basis is dat jij je op je gemak voelt om je open te stellen om te leren. De thema’s zijn het uitgangspunt om jouw eigen vragen te verdiepen en je antwoorden te vinden. Om je veilig te voelen, is het van belang om met gelijkgestemden, ofwel Soulmates, te werken. In het aanbod vind je meer informatie over de thema’s en de soulmates. Of lees onze updates, dan blijf je op de hoogte.

Thuis leert je om zelf antwoord te geven op belemmeringen en obstakels in je werk. Je leert werken in lijn met jouw visie op je werk.

Het is voor mij, Margriet, na 20 jaar werkervaring en zelfkennis, klip en klaar dat antwoorden die je zelf hebt gevonden, het best beklijven in de praktijk. Theorie en wetenschappelijke kennis bied ik om jou op een spoor te zetten of om te verdiepen. Het gaat erom dat jij zelf betekenis geeft aan jouw vraag, en daar zelf een oplossing of mogelijkheid bij vindt die helemaal past bij jou. Als dat gebeurt, straal je dat helemaal uit: je werkt met *Spirit*.

Leidraad

Thuis is voor:
*  Bezinning en contemplatie op wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat.
*  Verdieping van persoonlijke vraagstukken in werk.
*  Ontdekken wat jouw antwoorden op jouw vragen zijn.
*  Onderzoeken welke mogelijkheden jij hebt om verandering te realiseren.
*  Leren hoe je meer vrijheid en rust kunt ervaren in je werk.

Ik werk met ‘het wiel of de cirkel’ zoals natuurvolken ook gebruiken om antwoorden te vinden. Hier is wat mij betreft niets vaags of zweverigs aan. Het is juist een aards en praktisch handvat om je te verbinden met jouw vraag en deze vanuit verschillende perspectieven te bekijken. De mate waarin ik het wiel gebruik, hangt af van het programma. Ik voeg elementen toe vanuit systemisch werken en benut de collectieve intelligentie van de groep. Het gezamenlijk delen van kennis en ervaring zorgt voor nieuwe inzichten voor jou. Daarom is het zo belangrijk om met Soulmates te werken:

*  Soulmates werken vanuit vertrouwen om zich open te kunnen stellen.
*  Soulmates weten dat iedereen een eigen leerproces heeft.
*  Ze kijken daar oordeelvrij naar, zijn empathisch en respectvol.
*  Ze vinden het leerproces van een ander even interessant als dat van henzelf.
*  Soulmates kennen het geheim van humor: het ontspant en relativeert.