Kamp Coaching – Training & Advies

12 jaar ben ik, Margriet, werkzaam geweest als organisatiecoach onder de naam Kamp Coaching – Training & Advies. Mijn speerpunten:

  • (Coachend) Leiderschap
  • Teamontwikkeling
  • Projectmatig Werken

De rode draad door mijn werk was optimale en plezierige samenwerking in organisaties: gezonde werkrelaties zorgen voor de beste prestaties. Dat staat voor mij buiten kijf, alleen werk ik nu niet meer in organisaties, maar als begeleider van bezinningstrajecten op onze locatie in Lochem.

Welkom Thuis

Mijn talenten liggen op het vlak van het begeleiden van wezenlijke persoonlijke verandering en ontwikkeling. Dat geef ik vorm in ons nieuwe bedrijf Welkom Thuis: een plek van bezinning op jezelf in je werk.

Vrijheid ervaren in je werk, helemaal jezelf kunnen zijn, is essentieel voor soulmates en dus ook voor mij. Soulmates ervaren een innerlijke drang om wie ze zijn samen te laten vallen met hun professionele kant. Of je nu leidinggevende, ondernemer of (zelfstandig) professional bent. Je wilt dat wat je doet past bij wie je bent.

Dat betekent niet dat de context waarin je werkt gemakkelijk is of dat werken altijd van een leien dakje gaat. Het betekent dat je ten diepste jezelf kunt zijn en je daar goed bij voelt. Populair gezegd ben je gelukkig in en met je werk.

Als je dat niet (meer) ervaart, bijvoorbeeld omdat een nieuwe fase zich aandient, of je hebt het idee dat je iets anders hebt te doen, maar je weet niet wat, bieden we jou bij Welkom Thuis een plek waar je onder mijn begeleiding een innerlijke reis maakt om tot helderheid te komen.

Gaat het om een vraag in jouw organisatie?

Wil je in jouw organisatie aan de slag, dan breng ik met MaMaJoJo verlichting voor leidinggevenden. Indien mogelijk verzorgen we de begeleidingstrajecten op onze plek.

Voor alle vraagstukken op het vlak van teamontwikkeling heb ik energieke, getalenteerde collega’s bij TOT Team Ontwikkel Trajecten. Zij zijn helemaal up-to-date en staan klaar om jouw team en organisatie naar een hoger plan te tillen.